Πάτρα: Σκηνοθέτησε ληστεία για να δικαιολογήσει τα έξοδα στον σύζυγό της και τελικά συνελήφθη
Περιπολικό της αστυνομίας
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΘύμα ληστείας υπό την απειλή μαχαιριού κατήγγειλε πως έπεσε μία γυναίκα στην Πάτρα, όμως τα πράγματα αποδείχθηκε πως ήταν εντελώς διαφορετικά.
Η 41χρονη κατήγγειλε στην Ασφάλεια Πατρών, ότι ενώ ήταν σταματημένη με το αυτοκίνητό της στην οδό Λόντου, δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι. Όπως ισχυρίστηκε, οι δύο δράστες την απείλησαν με μαχαίρι, άνοιξαν την πόρτα του συνεπιβάτη και της απέσπασαν το πορτοφόλι της που περιείχε το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ και δύο τραπεζικές κάρτες.
Όμως, η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική, καθώς σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα pelop.gr, τελικά αποδείχθηκε πως όλο αυτό ήταν απλά ένα καλογραμμένο σενάριο, αφού τελικά αποδείχθηκε κατόπιν και της παραδοχής της 41χρονης ότι τελικά σκηνοθέτησε την ληστεία ώστε να δικαιολογήσει το ποσό που ξόδεψε στον… σύζυγό της.
Η 41χρονη τελικά συνελήφθη για ψευδή κατάθεση και άσκοπη κινητοποίηση των Αρχών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ένοπλη ληστεία στον σταθμό του μετρό «Αγία Μαρίνα»- Δύο τραυματίες
Θεσσαλονίκη: Νεαρός κατήγγειλε βιασμό - Οι δράστες ανέβασαν βίντεο στο διαδίκτυο
SPONSORED
Δείτε τα εξεταστικά κέντρα των ειδικών μαθημάτων για τις Πανελλήνιες 2026
02:00
ΔΥΠΑ: Δείτε τους προσωρινούς πίνακες για τον κοινωνικό τουρισμό συνταξιούχων
01:00
Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις για το νέο «Ανακαινίζω» - Οι δύο φάσεις του προγράμματος
00:30
Σκέψεις στις ΗΠΑ για ακύρωση αποστολής πυραύλων Tomahawk στη Γερμανία λόγω Ρωσίας
23:59