Τραγωδία στην Ζάκυνθο: 46χρονος έπεσε από τη στέγη του σπιτιού του και σκοτώθηκε
Στέγη σπιτιού
PixabayΤραγικό θάνατο βρήκε ένας 46χρονος άνδρας στην Ζάκυνθο πέφτοντας από την στέγη του σπιτιού του.
Νεκρός είναι ένας 46χρονος Ζακυνθινός, ο οποίος έκανε εργασίες σε σιδηροκατασκευή στην ταράτσα του σπιτιού του, στους Αμπελόκηπους.
Το δυστύχημα συνέβη στις 12.30.
Σύμφωνα με πληροφορίες γύρω στις 12.30 το μεσημέρι ο άτυχος άνδρας βρισκόταν πάνω σε σκαλωσιά κάνοντας εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης, όταν γλίστρησε και έπεσε χτυπώντας σοβαρά στο κεφάλι.
Στο σημείο έφτασαν αμέσως το ΕΚΑΒ, αστυνομικοί και άνδρες της πυροσβεστικής που βοήθησαν στη μεταφορά του τραυματία από την ταράτσα, στο ασθενοφόρο. Ο 46χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
ΕΛΛΑΔΑ
Επιστρέφει στην Αθήνα το δεύτερο «κύμα» εκδρομέων του Πάσχα - Με χαμηλές ταχύτητες στη Μεταμόρφωση (vid)
18:39
ΚΟΣΜΟΣ
Tραμπ: «Πιθανές νέες συνομιλίες ΗΠΑ - Ιράν σε δύο μέρες» - Ρούμπιο: «Ιστορική ευκαιρία για Ισραήλ και Λίβανο»
18:30
ΚΟΣΜΟΣ
Αυτά ήταν τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια στον κόσμο για το 2025 (pics)
18:25
ΚΟΣΜΟΣ
«Αδράξτε την ευκαιρία»: Κοινή έκκληση 17 χωρών μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα σε Λίβανο - Ισραήλ
18:18
ΚΟΣΜΟΣ