Κίνηση: Χαμηλές ταχύτητες στον Κηφισό - Καθυστερήσεις σε Αττική Οδό και Κηφισίας
Κίνηση στους δρόμους
EUROKINISSI/ LATO KLODIANΜε αρκετά προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής (20/09) στις περισσότερες οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου Αττικής με τους οδηγούς στον Κηφισό να αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες.
Χαμηλές ταχύτητες παρατηρούνται επίσης στην Λεωφόρο Κηφισίας αλλά και στην Αττική Οδό όπου οι καθυστερήσεις φτάνουν τα 15 λεπτά.
Αναλυτικότερα αυξημένη κίνηση υπάρχει στην έξοδο της Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών από το Δαφνί έως τα Διυλιστήρια, αλλά και στην είσοδο της Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών, με τους οδηγούς να πρέπει να έχουν αρκετή υπομονή. Προβλήματα καταγράφονται στην έξοδο της Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη από το ύψος της Φιλαδέλφειας και στην Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος).
Με δυσκολία γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα ανόδου Λ. Κηφισού αλλά και στο ρεύμα καθόδου. Προβλήματα υπάρχουν και στους δρόμους στο κέντρο της ΑΘήνας.
Μποτιλιάρισμα παρατηρήθηκε και στο λιμάνι του Πειραιά καθώς και στους γύρω δρόμους από αυτό.
Επίσης με χαμηλές ταχύτητες πραγματοποιείται η κίνηση στην Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά).

Αττική Οδός
Καθυστερήσεις διαπιστώνονται και στην Αττική Οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, τόσο προς το αεροδρόμιο όσο και προς Ελευσίνα.
Στήριξη στην Ουκρανία και ενότητα μεταξύ Ευρώπης - ΗΠΑ ζητά ο Μακρόν
14:09
OpenAI: Σε «κόκκινο συναγερμό» το ChatGPT λόγω Gemini 3 - «Να κινηθούμε ταχύτερα»
14:05
Τον Δεκέμβριο η απόφαση της Κομισιόν για τις πωλήσεις κινητήρων εσωτερικής καύσης μετά το 2035
14:02
Byron: Οκτώ περιοχές στο πέρασμα της κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες – Πότε υποχωρεί (pics - vids)
14:00