Λουκέτο σε νηπιαγωγείο του Αγρινίου: Βρέθηκαν τσιμπούρια - Θα γίνει απεντόμωση
Ανανεώθηκε:
Παιδικός σταθμός (φωτογραφία αρχείου)
ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME NEWSΔεν λειτούργησε σήμερα νηπιαγωγεί του Αγρινίου μετά τον εντοπισμό τσιμπουριών στον χώρο.
Πρόκειται για το 5ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου στο οποίο μπήκε λουκέτο για σήμερα προκειμένου να πραγματοποιηθεί απεντόμωση στο χώρο, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Αγρινίου.
Όπως τονίζεται, «ύστερα από καταγγελία στην Διεύθυνση Δημόσιας Υγιεινής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για πιθανά κρούσματα τσιμπουριού αποφασίστηκε να κλείσει το νηπιαγωγείο και να γίνει απολύμανση – απεντόμωση από πιστοποιημένη εταιρεία και με εγκεκριμένα σκευάσματα».
Στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο, όπως και σε όλες τις σχολικές μονάδες, είχε γίνει απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία, σύμφωνα με τον δήμο Αγρινίου.
Διακοπές Πάσχα: Στις 3 Απριλίου η τελευταία ημέρα μαθημάτων στα σχολεία - Οι αργίες του 2026
03:00
Τι πρέπει να προσέξετε με τους νέους ΚΑΔ στις φορολογικές δηλώσεις - Πώς θα γίνει η αντιστοίχηση
02:00
Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των αιτήσεων Α21 για το επίδομα παιδιού
01:00
Νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 2.000 ανέργων
00:30