Μητέρα και γιος απεγκλωβίστηκαν από ΙΧ που έπεσε σε γκρεμό στα Ιωάννινα
Διασώστης του ΕΚΑΒ
Intime (Φωτογραφία Αρχείου)Μια μητέρα με τον 11 χρόνο γιος της απεγκλωβίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (21/9) από το αυτοκίνητο τους που έπεσε σε γκρεμό έξω από τα Ιωάννινα.
Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα και οι πυροσβέστες κατάφεραν να κατέβουν με σχοινιά στο σημείο που βρισκόταν εγκλωβισμένοι μητέρα και γιος και να τους ανασύρουν.
Ευτυχώς η μητέρα και το 11 χρόνο παιδί δεν τραυματίστηκαν σοβαρά και επικοινωνούσαν με τους πυροσβέστες.
Λίγο μετά, με φορεία τους ανέβασαν στον δρόμο από τον γκρεμό όπου τους περίμεναν ασθενοφόρα για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Αυτό που έσωσε τους επιβάτες ήταν ότι το αυτοκίνητο τους βρήκε αντίσταση στα δέντρα που τους συγκρατήσαν και έτσι δεν κατρακύλησαν χαμηλότερα. Η αστυνομία διερευνά τα αιτία του τροχαίου ατυχήματος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κρήτη: Στη ΜΕΘ εργάτης που έπεσε από ύψος 8 μέτρων
Ζάκυνθος: Θανατηφόρο τροχαίο για 58χρονη γυναίκα - Έπεσε με το αυτοκίνητό της σε χαντάκι
Ομόνοια: Διακοπή της κυκλοφορίας λόγω καθίζησης του οδοστρώματος στην οδό Γερανίου
13:19
Μπραντ Πιτ: «Απλός και φιλικός» λένε κάτοικοι στην Ύδρα - Ξεκινούν ξανά τα γυρίσματα από αύριο - Πόσο θα διαρκέσουν
13:14
Σάλος με τον πρώην πρίγκιπα Άντριου: Καταγγελίες ότι χρέωνε τα κρατικά ταμεία με υπηρεσίες μασάζ και πολυτελή ταξίδια
13:02
Βρέθηκε σορός στο Βελούχι: Εξετάζεται αν ανήκει στον 74χρονο ορειβάτη - Αναμένεται ταυτοποίηση
12:52