Τραυματίστηκε 53χρονος επιβάτης εν πλω προς το Άγιον Όρος
Το λιμάνι της Ουρανούπολης (Φωτογραφία αρχείου)
INTIME NEWS / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣΤις πρωινές ώρες του Σαββάτου (21/9), ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Αγίου Όρους από τον Πλοίαρχο του επιβατικού - οχηματαγωγού «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ», για τον τραυματισμό ενός 53χρονου επιβάτη, υπήκοου Βουλγαρίας, κατά την διάρκεια πλου από το λιμάνι της Ουρανούπολης στο λιμάνι της Δάφνης Αγίου Όρους.
Συγκεκριμένα, ο 53χρονος σκόνταψε εντός του σαλονιού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο αριστερό του πόδι.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Ιεράς Μονής Ξενοφώντος με το Ε/Γ - Ο/Γ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΡΙΧΕΡΟΥΣΑ» και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αγίου Όρους.
ΕΛΛΑΔΑ
Περιφέρεια Αττικής: Σύμβαση ύψους 1,14 εκατ. ευρώ για την ανάπλαση της πύλης εισόδου στην Ελευσίνα
10:45
ΕΛΛΑΔΑ
Υψηλές συγκεντρώσεις γύρης σήμερα σε 6 περιοχές, δείτε χάρτες - «Κοκτέιλ» σκόνης και ζέστης με 30άρια από Πέμπτη
10:43
ΕΛΛΑΔΑ
Σε Κηφισιά, Διόνυσο και Πολιτεία οι επιθέσεις του 28χρονου ντελιβερά: Πετροβολούσε γυναίκες και εξαφανιζόταν σε δευτερόλεπτα
10:34
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης για τα 16 χρόνια από την τραγωδία της Marfin: «Χρέος μας είναι να μην ξεχάσουμε»
10:34
ΔΙΕΘΝΗ