Κρήτη: Νεκρός σε τροχαίο πατέρας δύο παιδιών - Αγωνιώδεις προσπάθειες να τον επαναφέρουν
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
INTIME NEWS (Φωτογραφία αρχείου)Τραγικό θάνατο σε τροχαίο βρήκε τη Δευτέρα (23/9) ένας 59χρονος και πατέρας δύο παιδιών από το Ηράκλειο της Κρήτης.
Ο θάνατος του μοτοσικλετιστή ήταν ακαριαίος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, περαστικοί έκαναν ΚΑΡΠΑ στον 59χρονο άνδρα, ωστόσο είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή, πριν φτάσει το ασθενοφόρο στο σημείο.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 59χρονος, φορούσε προστατευτικό κράνος, το οποίο όμως φαίνεται να αφαιρέθηκε από την πρόσκρουση.
Υπενθυμίζεται ότι το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η μηχανή που οδηγούσε ο 59χρονος εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε τοιχίο.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Υπενθυμίζεται ότι ακόμη ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο πριν από λίγες ώρες στο Ρέθυμνο, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενη μοτοσικλέτα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με δύο τραυματίες - Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στηθαίο στον περιφερειακό
Τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες στην Ημαθία - Απεγκλωβίστηκαν απο την Πυροσβεστική
Πακιστάν: Επιχείρηση «Προστάτης των Θαλασσών» για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας ξεκίνησε το Καράτσι
23:21
Σπανάκης: Πάνω από 6,8 εκ. ευρώ έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης στον Έβρο
23:14
Μπαράζ επιθέσεων κατά έξι στρατιωτικών βάσεων στο Ιράν εξαπέλυσε το Ισραήλ
23:03
Κούβα: Ο ΟΗΕ διαπραγματεύεται με τις ΗΠΑ την εισαγωγή καυσίμων για την ανθρωπιστική αποστολή του
22:51