Συνελήφθη 27χρονος για πυρκαγιά από πρόθεση στην Ηλεία
Πυροσβέστης επιχειρεί σε κατάσβεση πυρκαγιάς
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSIΣε 21 ανήλθαν οι αγροτοδασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο σε όλη τη χώρα. Από αυτές, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι 18 αντιμετωπίστηκαν άμεσα στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη τρεις.
Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.
Τέλος, η Πυροσβεστική καλεί όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.
Σύλληψη για πυρκαγιά από πρόθεση εντός οικοπεδικού χώρου στην Ηλεία
Στη σύλληψη ενός 27χρονου προχώρησαν οι αρμόδιες αρχές για πυρκαγιά από πρόθεση σε χαμηλή βλάστηση εντός οικοπεδικού χώρου, από πρόθεση, στη θέση «Συρμπάνι Βάρδας» του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης, στην Ηλεία.
Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική σε ανακοίνωσή της, συνελήφθη χθες στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (ΠΥ) Λεχαινών, αλλοδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε χαμηλή βλάστηση εντός οικοπεδικού χώρου, από πρόθεση, στη θέση «Συρμπάνι Βάρδας» του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης, στην Ηλεία.
Η υπόθεση του συλληφθέντος εκδικάστηκε σήμερα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηλείας και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών και έξι μηνών χωρίς αναστολή, με τον συλληφθέντα να οδηγείται στις φυλακές Ναυπλίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πυρκαγιά στο Τσιμπροβούνι Αγρινίου: Καίει σε χαμηλή βλάστηση
Ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας λαμβάνει η Βιέννη για τον 70ό διαγωνισμό της Eurovision
20:22
Εντοπίστηκαν ανθρώπινα μέλη κατά τη διάρκεια εργασιών στη Χαλκιδική - Στο σημείο ιατροδικαστής
20:13
Τα επόμενα βήματα μετά τον εντοπισμό της 16χρονης Λόρας – Η πρώτη αντίδραση του πατέρα της
20:06
ΗΠΑ: Η Χίλαρι Κλίντον δηλώνει ότι «δεν θυμάται» αν συναντήθηκε ποτέ με τον Τζέφρι Έπσταϊν
20:04