Συνελήφθη άνδρας για εμπρησμό από πρόθεση και κατ’ εξακολούθηση στη Σάμο
Πυροσβεστικό όχημα
Intime/Image Online (Φωτογραφία Αρχείου)Στη σύλληψη ενός άνδρα, περίπου 40 ετών, προχώρησαν σήμερα οι αρμόδιες αρχές για δύο πυρκαγιές σε χορτολιβαδική έκταση στη Σάμο.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Πυροσβεστική, συνελήφθη, σήμερα μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης από τον ανακριτή Σάμου, από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Σάμου, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης δύο πυρκαγιών σε χορτολιβαδική έκταση, από πρόθεση και κατ' εξακολούθηση (στις 22 Αυγούστου και στις 20 Σεπτεμβρίου 2024), στη θέση «Πόρος - Λιβάδια», του δήμου Ανατολικής Σάμου, στη νήσο Σάμο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον ανακριτή Σάμου προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του και έλαβε προθεσμία για τις 26 Σεπτεμβρίου 2024.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πυροσβεστική: 14 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα
Πυροσβεστική: 26 δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα
Νέο ρεκόρ ζέστης με 40,5 βαθμούς Κελσίου στην Πολωνία
22:50
Λουτράκι: Σκαλωσιά υποχώρησε και κατέρρευσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο
22:38
Συνελήφθη αξιωματικός για άσκηση βίας σε κρατούμενο σε αστυνομικό τμήμα - Διατάχθηκε ΕΔΕ
22:26
«Καλύπτει τα δικά του εγκλήματα»: Η αντίδραση της Τουρκίας στο Ισραήλ για τη Γενοκτονία των Αρμενίων
22:15