ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος-Αρμενία τουριστική συμμαχία

Ρόδος-Αρμενία τουριστική συμμαχία

Με τον μεγαλύτερο τουριστικό πράκτορα της Αρμενίας, ο οποίος άνοιξε για πρώτη φορά φέτος την αεροπορική σύνδεση της Αρμενίας με τη Ρόδο, συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος.

Παρουσία της αντιδημάρχου Τουρισμού Μαρίζας Χατζηλαζάρου, ο δήμαρχος υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Αρτούρ Γκασπαριάν της αεροπορικής εταιρείας της Αρμενίας Acti Tour Arm και Acti Tour Rus.
Οι δύο πλευρές συζήτησαν, σύμφωνα με το ΑΠΕ, την επιτυχή πορεία της πρώτης δοκιμαστικής σύνδεσης της Ρόδου με την Αρμενία καθώς και την προοπτική για την επόμενη σεζόν που δείχνει να είναι ευοίωνη.

Αφού αναφέρθηκε στους θρησκευτικούς και ιστορικούς δεσμούς των δύο λαών, ο κ. Χατζηδιάκος εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τη συνέχιση και την πύκνωση των δρομολογίων που θα φέρουν στη Ρόδο ακόμα περισσότερους Αρμένιους τουρίστες κατά την επόμενη σεζόν και ενημέρωσε τον κ. Γκασπαριάν για τη συνεργασία του δήμου με τον Σύλλογο Αρμενίων της Ρόδου και τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή του, κατά το μήνα Οκτώβριο.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο τουριστικός πράκτορας ο οποίος μέχρι πρότινος έφερνε στο νησί Ρώσους τουρίστες, τους οποίους και συνεχίζει να φέρνει, εξέφρασε την αισιοδοξία ότι τα δρομολόγια από την Αρμενία που ξεκίνησαν φέτος από τον Ιούνιο και ολοκληρώνονται αυτές τις μέρες, κατά τη νέα τουριστική περίοδο θα διευρυνθούν και πιθανόν να περιλαμβάνουν και πέραν της μίας πτήσης ανά δεκαήμερο, αφού οι Αρμένιοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι από τις ομορφιές της Ρόδου.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ