Με καπνογόνα σταμάτησαν την χρηματαποστολή: Πώς έγινε η ληστεία στο Λαύριο
Κινηματογραφικός ήταν ο τρόπος που έδρασαν οι τέσσερις δράστες στην ληστεία της χρηματαποστολής στο Λαύριο έξω από γνωστό κατάστημα παιχνιδιών.
Οι 4 δράστες, σύμφωνα με μαρτυρίες των υπαλλήλων της εταιρείας, πέταξαν αρχικά μια κροτίδα-καπνογόνου με χρώμα που τους ανάγκασε να κόψουν ταχύτητα.
Στη συνέχεια έσκασαν τα λάστιχα του οχήματος με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν, όπως υποστηρίζουν. Με την απειλή όπλων τους ανάγκασαν να κατέβουν από το όχημα και στη συνέχεια να αρπάξουν τα χρήματα που υπερβαίνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Το αυτοκίνητο της χρηματαποστολής
Είχαν πάρει χρήματα από πολλές επιχειρήσεις του Λαυρίου και το κατάστημα της αλυσίδας παιχνιδιών ήταν το τελευταίο. Επίσης υποστήριξαν ότι δεν είχαν προλάβει να βάλουν τα χρήματα στα βαλιτσάκια χρωματισμού των χρημάτων και δεν τα είχαν ενεργοποιήσει. Τα χρήματα ήταν σε απλούς σάκους.
Η ληστεία σε βάρος υπαλλήλων χρηματαποστολής ιδιωτικής εταιρείας σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (26/09) στο Λαύριο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 15:30, με τους δράστες να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.
Σε εξέλιξη είναι έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Θεσσαλονίκη: Δύο σκάφη καθαρίζουν τον Θερμαϊκό από τόνους φερτών υλικών
17:28
Ο πρόεδρος της Ταϊβάν συνεχάρη την πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Τακαΐτσι για την εκλογική νίκη της
17:15
Βρετανία: Παραιτήθηκε ο επικεφαλής του επιτελείου του Κιρ Στάρμερ, στη σκιά του σκανδάλου Επστάιν
17:03
Ο Γιώργος Παπανδρέου διαψεύδει δημοσίευμα περί σχέσεων με τον Επστάιν – «Τέλος η λάσπη»
16:52