Συνελήφθησαν δύο ανήλικες μαθήτριες που χτύπησαν η μία την άλλη μέσα στο σχολείο τους
Στην σύλληψη δύο ανήλικων μαθητριών, ηλικίας 15 και 13 αντίστοιχα, προχώρησε η Αστυνομία στην Πάτρα, οι οποίες κατηγορούνται για σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων και εξύβριση.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δυο ανήλικες, την ώρα που βρίσκονταν μέσα στο σχολείο τους, κτύπησαν η μία την άλλη, με αποτέλεσμα να υποστούν και οι δυο ελαφρές κακώσεις στο πρόσωπο, ενώ παράλληλα η 13χρονη εξύβρισε την 15χρονη.
Επιπλέον, συνελήφθησαν οι μητέρες των δύο ανήλικων κοριτσιών για παραμέληση της εποπτείας τους.
Κατηγορίες για σωματική βλάβη και σε 17χρονη
Σε μία άλλη περίπτωση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος μία 17χρονης μαθήτριας για σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η 17χρονη μαθήτρια βρισκόμενη έξω από σχολικό συγκρότημα της Πάτρας επιτέθηκε και γρονθοκόπησε στο μάγουλο και στο αυτί μία συνομήλικη συμμαθήτριά της και παράλληλα την εξύβρισε.
Στην συνέχεια η 17χρονη, που δέχτηκε τα κτυπήματα μετέβη, συνοδευόμενη από την μητέρα της, στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» για την παροχή πρώτων βοηθειών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέο περιστατικό με χρήση κινητού σε Γυμνάσιο στην Πάτρα: Δύο μαθητές τιμωρήθηκαν με αποβολή
Κατάληψη σε σχολείο της Πάτρας μετά τον ξυλοδαρμό του Γυμνασιάρχη από πατέρα μαθητή
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
14:17
ΥΠΕΣ Ιταλίας: «Η ICE δεν θα πραγματοποιήσει ποτέ αστυνομικές επιχειρήσεις στην επικράτειά μας»
14:12
Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία: Διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου ο τρίτος τραυματίας
14:05
Η Αθήνα στο επίκεντρο του παγκόσμιου διαλόγου: Εναρκτήριο Συμπόσιο του Διεθνούς Κοινού των Ακαδημιών
13:54