Επιχείρηση εντοπισμού Γερμανού τουρίστα σε στεριά και θάλασσα στα Χανιά
Φωτογραφία αρχείου
EUROKINISSI/ ILIALIVE.GR ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣΣε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση εντοπισμού 60χρονου Γερμανού τουρίστα στα Χανιά, στην περιοχή ορεινά της Σούγιας και Τρυπητής, με σημείο αναφοράς το μονοπάτι Ε4.
Ο τουρίστας, είχε βρεθεί στη συγκεκριμένη περιοχή για πεζοπορία από χθες το απόγευμα, μαζί με συγγενικά του πρόσωπα. Πάρα το ότι τα μέλη της οικογένειάς του επέστρεψαν στη βάση τους, ο ίδιος δεν εμφανίστηκε, υπήρξε ανησυχία και ενημερώθηκαν οι αρχές.
Από το πρωί ξεκίνησε η επιχείρηση εντοπισμού του από ομάδες της Π. Υ. της ΕΜΑΚ, από Χανιά και Ηράκλειο, ομάδα του λιμενικού και εθελοντών.
Σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, δύο ομάδες διαχείρισης drone συμμετέχουν στις έρευνες, οι οποίες έχουν επεκταθεί και στη θάλασσα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σημάδι του 60χρονου Γερμανού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τραγωδία στο φαράγγι Σαμαριάς: Απομακρύνθηκαν οι τελευταίοι επισκέπτες - Αυτοψία Λέκκα
«Προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε τη γυναίκα», λένε οι μάρτυρες για την τραγωδία στο φαράγγι της Σαμαριάς
Ο Μακρόν και ο πρόεδρος του ιρακινού Κουρδιστάν ζητούν «άμεση αποκλιμάκωση» στη Συρία
20:05
Σκέρτσος για Παρατηρητήριο ατυχημάτων: Περισσότερη ασφάλεια και στη θάλασσα
19:53
Τραμπ: «Ήρθε η ώρα να αναζητήσουμε νέα ηγεσία στο Ιράν»
19:42
Δύο άτομα στο νοσοκομείο από τη φωτιά σε σπίτι στην Εύβοια - Τεράστια η καταστροφή (pics&vids)
19:30