Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε 40χρονος στα Μετέωρα - Νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο
Στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο νοσηλεύεται ένας 40χρονος, ύστερα από ξυλοδαρμό που υπέστη αργά το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή των Μετεώρων στη Θεσσαλονίκη.
Μαρτυρίες περιοίκων αναφέρουν ότι οι δράστες ήταν τουλάχιστον έξι και κρατούσαν ξύλα, ενώ προκάλεσαν και ζημιές στο αυτοκίνητο του παθόντα.
Το περιστατικό συνέβη στην οδό Κηφισίας 2 και επί τόπου κλήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις που ξεκίνησαν έρευνες για την ταυτοποίηση των δραστών και τα κίνητρά τους.
Ήδη εξετάζεται υλικό από κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων.
ΚΟΣΜΟΣ
Κραυγή αγωνίας από επιβάτη του κρουαζιερόπλοιου με τον χανταϊό: «Θέλουμε να γυρίσουμε στα σπίτια μας» (vid)
09:24
ΕΛΛΑΔΑ
Ο Χρυσοχοΐδης προανήγγειλε νομοθετική ρύθμιση για τα ηλεκτρικά πατίνια: «Θα καθιερώσουμε πεζόδρομους»
09:22
CULTURE
Met Gala 2026: Υπερθέαμα μόδας με εκρηκτικές εμφανίσεις και τολμηρή τέχνη στο κόκκινο χαλί
09:15
ΚΟΣΜΟΣ
Συνεχίζεται το θρίλερ με το κρουαζιερόπλοιο στον Ατλαντικό, 150 εγκλωβισμένοι: Eπτά τα πιθανά κρούσματα χανταϊού
09:07
ΔΙΕΘΝΗ