Φωτιά στην Κορινθία: Νέο μήνυμα του 112 για εκκένωση τεσσάρων περιοχών
Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς
ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ / EUROKINISSIΜήνυμα του 112 για εκκένωση τεσσάρων ακόμη περιοχών εστάλη στους κατοίκους της Κορινθίας, λόγω της πύρινης λαίλαπας που καίει από την Κυριακή (29/9) στην περιοχή.
Ειδικότερα, δόθηκε εντολή απομάκρυνσης από τις περιοχές Λαγκαδαίικα, Σπαρτιναίικα, Πελλήνη, Άνω Καλλιθέα με κατεύθυνση προς Σοφιανά και Ρέθι.
Νωρίτερα, είχε εκδοθεί νέο μήνυμα εκκένωσης όσων βρίσκονται στις περιοχές Χελυδόρεο και Ζάχολη Κορινθίας, καθώς και στον Πύργο Ξυλοκάστρου Κορινθίας.
Στο νοσοκομείο πυροσβέστης
Κατά την διάρκεια κατάσβεσης στο μέτωπο, τραυματίστηκε ένας πυροσβέστης από την Αργολίδα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αττικής.
Σύμφωνα με το KorinthosTV, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Αναζωπυρώσεις στην πυρκαγιά στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας - Μήνυμα 112 για εκκένωση οικισμών
ΕΛΛΑΔΑ
Κακοκαιρία Erminio: Ξεκίνησαν με προβλήματα τα έντονα φαινόμενα στην Αττική - Πού θα «χτυπήσει» μετά
20:57
ΕΛΛΑΔΑ
Σεισμός 4,5 Ρίχτερ ανοικτά της Κρήτης
20:47
ΚΟΣΜΟΣ
Πούτιν προς Πασινιάν: «Η ένταξη της Αρμενίας στην ΕΕ είναι «απλούστατα αδύνατη»
20:44
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με μια κλεψύδρα και ένα περιστέρι το σποτ του κινήματος που ανακοίνωσε η Καρυστιανού (vid)
20:35
ΚΟΣΜΟΣ