Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον κρατούμενο που πέθανε στο ΑΤ Ομονοίας
Αστυνομικό τμήμα Ομονοίας - Φωτογραφία Αρχείου
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΜαζί με έντεκα ακόμα κρατούμενους βρισκόταν στο χώρο των κρατητηρίων ο άνδρας που βρέθηκε απαγχονισμένος στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό.
Ο αλλοδαπός κρατούμενος είχε συλληφθεί το προηγούμενο βράδυ (30-09-2024) για πρόκληση φθορών σε περιπολικό όχημα.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και σχηματίζεται δικογραφία από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ στον χώρο έχουν κληθεί Ιατροδικαστής και συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Πρωινές ώρες σήμερα, στον χώρο των κρατητηρίων του Αστυνομικού Τμήματος Ομόνοιας, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ίδιας Υπηρεσίας απαγχονισμένος αλλοδαπός κρατούμενος.
Ο αλλοδαπός είχε συλληφθεί το προηγούμενο βράδυ (30-09-2024) για πρόκληση φθορών σε περιπολικό όχημα.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και σχηματίζεται δικογραφία από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ στον χώρο έχουν κληθεί Ιατροδικαστής και συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.
Σημειώνεται ότι, ο ανωτέρω αλλοδαπός βρισκόταν στον χώρο των κρατητηρίων μαζί με ακόμα -11- κρατούμενους.
Τουριστική σεζόν 12 μηνών με αξιοποίηση των ορεινών περιοχών - «Στόχος ο πρωταγωνιστικός ρόλος»
07:49
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Τόσο μακριά όσο ένα μικρό βήμα
07:45
Times: Σε «κρίσιμη» κατάσταση νοσηλεύεται ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ - Δεν είναι σε θέση να κυβερνήσει
07:42
Ειρήνη Αγαπηδάκη: Από τη θεραπεία στην πρόληψη - Η μεγάλη αλλαγή στη Δημόσια Υγεία
07:39