Κτηνωδία στον Βόλο: Άνδρας σκότωσε με μαχαίρι γατάκι
Φωτογραφία αρχείου
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSIΆνδρας νεαρής ηλικίας σκότωσε με μαχαίρι ένα γατάκι, το βράδυ της Δευτέρας (01/10), την ώρα που στον αύλειο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στο κέντρο του Βόλου, βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση με δεκάδες ανθρώπους, λίγα μέτρα πιο μακριά.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα gegonota.news, η γάτα κοιμόταν στο πεζοδρόμιο, σχεδόν έξω από το γραφείο παραπόνων του δήμου Βόλου και σύμφωνα με τις μαρτυρίες δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση. Ο άνδρας, αφού σκότωσε το γατάκι, μέσα σε δευτερόλεπτα εξαφανίστηκε.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, όλα τα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που σκότωσε σκύλο πριν λίγες ημέρες στην ίδια περιοχή.
Ο ίδιος φορούσε αθλητικά ρούχα, μπλούζα με κουκούλα και καπέλο επάνω από την κουκούλα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες.
Η αστυνομία ενημερώθηκε και ξεκίνησε η συλλογή βιντεοληπτικού υλικού από επιχειρήσεις και καταστήματα στο κέντρο του Βόλου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πρόστιμο 30.000 ευρώ σε 60χρονο που πυροβόλησε και σκότωσε μικρή γάτα στη Ρόδο
Marfin: Στον ανακριτή οι συλληφθέντες - Τα στοιχεία, οι φωτογραφίες και το «παζλ» της επίθεσης
10:47
Συντάξεις: Πότε καταβάλλονται από τον e-ΕΦΚΑ - Το χρονοδιάγραμμα για Αύγουστο και Σεπτέμβριο
10:41
Ρεκόρ στις κατασκευές: 6.500 φορτηγά, 9.000 εργάτες έριξαν 70.000 κυβικά μέτρα σκυρόδεμα σε 72 ώρες
10:41
Από 14 έως 16 Ιουλίου η δημόσια προσφορά για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ElvalHalcor
10:41