Έρχονται βροχές και πτώση θερμοκρασίας - Τι είναι ο «καιρός του Π»
Για αλλαγή του καιρού προς το τέλος της εβδομάδας με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας, ενημερώνει με ανάρτησή του ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς.
Στην ανάρτησή του ο μετεωρολόγος, αναφέρει ότι περισσότερες βροχές θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή, θα συνεχιστούν το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα και θα επηρεάσουν κυρίως τα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, κάτι που αποκαλεί «Καιρό του Π».
Η θερμοκρασία θα ανέβει πρόσκαιρα αυτή την εβδομάδα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα πέσει πάλι και δεν θα απέχει πολύ από τα κανονκά επίπεδα, αναφέρει στην σε ανάρτησή του ο κ. Κολυδάς.
Τι είναι ο καιρός τύπου «Π»: Όταν η κακοκαιρία επηρεάζει τα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, σχηματίζεται νοητά το γράμμα Π, αφήνοντας στην ουσία ανεπηρέαστο το εσωτερικό κομμάτι του γράμματος Π που είναι κυρίως η κεντρική και η ανατολική ηπειρωτική χώρα.
Φωτιά στο Ακόντιο Βοιωτίας: Σηκώθηκαν δύο αεροσκάφη
16:15
Πολλαπλά μέτωπα φωτιάς εν μέσω ισχυρών ανέμων - 112 για εκκένωση σε Χαλκιδική και Αιτωλοακαρνανία
16:10
Ρώσος αξιωματικός σκοτώθηκε σε επίθεση - Άλλοι πέντε νεκροί κατά την εξουδετέρωση μηχανισμού
16:03
Τον Σεπτέμβριο ο γάμος Μητσοτάκη με Σάκκαρη - Τι άλλο αποκάλυψε ο Βαρθολομαίος
15:52