Αγρίνιο: Στο μικροσκόπιο των αρχών αυτοσχέδιος μηχανισμός που εξερράγη σε αυλή δημοτικού σχολείου
Αύλειος χώρος σχολείου
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ/INTIME (φωτογραφία αρχείου)Μια περίεργη υπόθεση έκρηξης αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σε αύλιο χώρο δημοτικού σχολείου το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές του Αγρινίου.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η έκρηξη του αυτοσχέδιου μηχανισμού σημειώθηκε στον προαύλιο χώρο του 8ου δημοτικού σχολείου όπου εντοπίστηκαν υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού.
Στο σημείο έσπευσε δύναμη της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας που κατάσχεσε το υλικό ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων για παράβαση του νόμου περί εκρηκτικών .
Σύμφωνα με το Agrinionews, δεν υπήρξε κάποια φθορά στον χώρο ενώ επρόκειτο για αυτοσχέδιο μηχανισμό. Ειδικότερα τα υπολείμματα αποτελούνταν από δύο πλαστικά μπουκάλια φωτιστικού οινοπνεύματος δεμένα με μονωτική ταινία.
Δικογραφία σε βάρος αγνώστων για παράβαση του νόμου περί εκρηκτικών
SPONSORED
Συνέδριο ΝΔ: Με ομιλία Μητσοτάκη ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες - Ψηφίζεται νέα Πολιτική Επιτροπή
09:39
Μουσική, mixology και longevity στο επίκεντρο των καλύτερων resort experiences για τη σεζόν
09:30
Αγ. Ανάργυροι: Στο νοσοκομείο τα τρία παιδιά που ζούσαν σε τρώγλη - «Δεν προέκυψε κακοποίηση»
09:20
Eurovision 2026: Πώς ψήφισαν επιτροπές και κοινό το «Ferto» του Akyla
09:10