Σφραγίστηκε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής λόγω φοροδιαφυγής(pics)
Σφράγισε για 48 ώρες γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.
Όπως αναφέρει η απόφαση που τοιχοκολλήθηκε στο μαγαζί, "αναστέλλεται η λειτουργία" του λόγω φορολογικών παραβάσεων έως τις 29-8-2016 κατόπιν ειδικής εντολής ελέγχου του προϊσταμένου της ΔΟΥ Ηλιούπολης.

Πηγή: CNN Greece
Την ώρα που έφτασαν εκεί οι υπάλληλοι της ΓΓΔΕ δεν υπήρχε κανείς από τους ιδιοκτήτες.
Σύμφωνα με τη ΓΓΔΕ ο ιδιοκτήτης δεν είχε κόψει αποδείξεις, 16 συγκεκριμένα, σε έλεγχο που έγινε στις 4 τα ξημερώματα. Μετά το πέρας του 48ωρου, όπως αναφέρουν πληροφορίες, θα γίνει πιο εκτενής έλεγχος των βιβλίων ενώ ο ιδιοκτήτης καλείται αρχικά να πληρώσει το μισό του ΦΠΑ που αναλογεί στις συγκεκριμένες αποδείξεις.
Εάν ο ιδιοκτήτης επαναλειτουργήσει το κέντρο πριν από την καθορισμένη ημερομηνία θα συλληφθεί καθώς πρόκειται για ποινικό αδίκημα.

Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Σε ποιους κλάδους επεκτείνεται και τι αλλάζει
01:00
Τριπλή πληρωμή για συνταξιούχους: Πότε καταβάλλονται συντάξεις και η ενίσχυση των 400 ευρώ
00:30
«Φρούριο» η Γαλλία με φόντο τις νέες κινητοποιήσεις: Χιλιάδες αστυνομικοί, κλειστοί δημόσιοι χώροι
23:58
Κουτσούμπας: Χαστούκι στα παραμύθια της κυβέρνησης η έγκριση του τουρκολυβικού μνημονίου
23:46