Λαμία: Νεκρός 56χρονος οδηγός από σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης (3/10) στον δρόμο Λαμίας – Στυλίδας, κοντά στις στροφές της Αγίας Παρασκευής, στο σημείο όπου βρίσκεται το νεκροταφείο.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο Lamia report, λεωφορείο του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας κατευθυνόταν προς τη Λαμία και συγκρούστηκε με Ι.Χ. που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα.
Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε δρομολόγιο Πελασγία - Λαμία κινούνταν στο ρεύμα προς Λαμία, όταν ο οδηγός του Ι.Χ. που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση έχασε τον έλεγχο στη στροφή, πάτησε αρχικά δεξιά στο χώμα και στη συνέχεια το αυτοκίνητο ανεξέλεγκτο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου.
Ο 56χρονος οδηγός του Ι.Χ., κάτοικος της κοινότητας Αγίας Παρασκευής, έπεσε με δύναμη στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου και δυστυχώς απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Λίγο αργότερα οι γιατροί στο νοσοκομείο Λαμίας επιβεβαίωσαν το μοιραίο.
Ο οδηγός του λεωφορείου όπως είπε στο LamiaReport βγήκε όσο μπορούσε δεξιά και το ακινητοποίησε για να αποφύγει το Ι.Χ. χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει.
Στο λεωφορείο επέβαιναν 15 περίπου άτομα, εκ των οποίων μία γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΓΝ Λαμίας.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Τροχαία Λαμίας.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σαντορίνη: Νεκρός 31χρονος μοτοσικλετιστής - Συκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ που οδηγούσε 19χρονη
Τροχαίο με σχολικό στο Ν. Κόσμο – Ελαφρά τραυματίας η συνοδός
Τροχαίο με τρεις τραυματίες στη Γλυφάδα - Σχολικό λεωφορείο συγκρούστηκε με ΙΧ
Φωτιά στον Νέο Κόσμο: Κοντά στο σταθμό του μετρό Άγιος Ιωάννης
18:58
Ρωσία: Μειώθηκαν τα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού από τις πωλήσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου
18:53
Πηγές ΝΔ: «Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει όσα υπέγραφε»
18:45
ΑΠΟΒΑΣΗ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ: Πώς η Γροιλανδία διχάζει το ΝΑΤΟ - Η επιμονή Τραμπ και ο κίνδυνος μιας ιστορικής ρήξης
18:37