Νάουσα: Νεκρός ηλικιωμένος από τρακτέρ που τον καταπλάκωσε στο χωράφι του
Αναποδογυρισμένο τρακτέρ (φωτογραφία αρχείου)
EurokinissiΤραγωδία στην Νάουσα της Βέροιας το μεσημέρι της Παρασκευής (4/10) με ηλικιωμένο άνδρα να σκοτώνεται από το τρακτέρ που οδηγούσε.
Νεκρός είναι ένας 75χρονος που έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από τρακτέρ.
Σύμφωνα με το thestival ο άτυχος άνδρας εκτελούσε εργασίες στο κτήμα του, λίγο έξω από τη Νάουσα.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, καταπλακώθηκε από το τρακτέρ με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του. Για την ανάσυρση του άνδρα χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής.
Διασώστες του ΕΚΑΒ έσπευσαν με ασθενοφόρο στο σημείο παραλαμβάνοντας τον ηλικιωμένο και μεταφέροντας τον στο Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας.
ΑΔΜΗΕ: Κέρδος 3,7 δισ. ευρώ για τους καταναλωτές έως το 2034 από τις ηλεκτρικές διασυνδέσεις
10:29
Παπαστεργίου: Το επόμενο διάστημα οι ανακοινώσεις για Social Media και ανήλικους - Τι είπε για Βιολάντα και Προσωπικό Αριθμό
10:24
Eπιχορηγήσεις και φορολογικά κίνητρα - 400 εκατ. ευρώ για τη στήριξη της «πράσινης» βιομηχανίας
10:20
Έβρος: Σε αυξημένη επιφυλακή μέχρι την Παρασκευή - 112, κλειστός ο κόμβος των Λαβάρων, 150.000 στρέμματα καλύφθηκαν από νερό (pics&vid)
10:16