Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο ανήλικος που έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας
Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο ανήλικος που έπεσε το βράδυ του Σαββάτου (5/10) από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου πολυκατοικίας στον Εύοσμο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ φέρει τραύματα στα άνω και κάτω άκρα.
Υποβάλλεται σε εργαστηριακές εξετάσεις μεταξύ των οποίων σε αξονική τομογραφία και αργά το βράδυ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Σε πρώτη φάση η επέμβαση θα αφορά κυρίως τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αγόρι 14 ετών, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στον ακάλυπτο χώρο, στην οδό Μολδοβλαχίας, στον Εύοσμο.
Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μία κινητή μονάδα για να παρέχει τις πρώτες βοήθειες στον ανήλικο και να τον μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο.
Πανελλήνιες 2026: Συμβουλές από τους φυσικοθεραπευτές για τη διαχείριση του άγχους
15:31
Χέγκσεθ: Το Ιράν δεν ελέγχει τα Στενά του Ορμούζ - Έχουμε δημιουργήσει ένα πανίσχυρο θόλο
15:24
Θλίψη στο παγκόσμιο μπάσκετ: Πέθανε σε ηλικία 62 ετών ο Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ
15:23
Χαλκιδική: Προσωρινά κρατούμενος ο 32χρονος που μπήκε σε σπίτι και επιτέθηκε σε ζευγάρι με μαχαίρι
15:19