«Η Γάζα αιμορραγεί»: Διαδήλωση στην Αθήνα για την Παλαιστίνη και τον Λίβανο
Πορεία προς την ισραηλινή πρεσβεία για τη Γάζα
INTIME NEWSΠορεία αλληλεγγύης για τη Γάζα και τον Λίβανο πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας (7/10) στην Αθήνα, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την 7η Οκτώβρη, με πλήθος κόσμου να ζητά να σταματήσει ο πόλεμος.
«Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη» φώναζαν οι διαδηλωτές και διαδηλώτριες διεκδικώντας να φύγουν τα ισραηλινά στρατεύματα από τον πολιορκημένο θύλακα.

Πορεία αλληλεγγύης στη Γάζα
INTIME NEWSΗ διαδήλωση ξεκίνησε από το Μέγαρο Μουσικής και κατευθύνεται στις πρεσβείες ΗΠΑ και Ισραήλ με κεντρικό σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη».

Σημαία της Παλαιστίνης προπορεύεται σε πορεία για τη Γάζα
INTIME NEWSΕντάσεις σημειώθηκαν και μπροστά από την πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου η ένταση των διαμαρτυριών κορυφώθηκε, με τους συμμετέχοντες να διαδηλώνουν κατά της αμερικανικής πολιτικής στη Μέση Ανατολή.
Κλειστή η Κατεχάκη
Κλειστή είναι η Κατεχάκη και η άνοδος της λεωφόρου Κηφισίας λόγω της διαδήλωσης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
WP: Τι θα χρειαστεί για την ανοικοδόμηση της Γάζας - 80 χρόνια για ένα έργο τριών φάσεων
Ρυθμίσεις οφειλών: Τι αλλάζει στην διαπραγμάτευση με τον servicer - Τα πρόστιμα
00:30
Ρώσος χάκερ που συνελήφθη στο Τόκιο μεταφέρθηκε στην Γερμανία
23:59
Γάζα: Πέντε νεκροί εξαιτίας ισραηλινών πληγμάτων
23:50
Σε διαβούλευση το νέο πλαίσιο για οφειλέτες και servicers: Οι αλλαγές σε ιδιωτικό χρέος, τράπεζες
23:40