Ανήλικος απείλησε με μαχαίρι μαθητές εντός σχολείου στη Ζάκυνθο - Νέες καταγγελίες
Συμπλοκή ανηλίκων
EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗΣτον εισαγγελέα Ζακύνθου αναμένεται να οδηγηθεί νέα δικογραφία σε βάρος του 14χρονου ανηλίκου, ο οποίος είχε συλληφθεί πριν από έναν μήνα για ληστεία και εκφοβισμό, μαζί με δύο αδέλφια φίλους του 14 και 13 ετών, σε βάρος συμμαθητή τους.
Εναντίον του 14χρονου έγιναν, χθες, νέες καταγγελίες στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, σύμφωνα με τις οποίες, κατά το χρονικό διάστημα από 24-09-2024 έως 04-10-2024, μόνος του ή με συνεργό έναν από τα δύο αδέλφια, ανά περίπτωση, προσπάθησε να αποσπάσει χρηματικά ποσά, καθώς και ρολόι από συμμαθητές του, απειλώντας τους είτε ότι θα χρησιμοποιήσει μαχαίρι είτε ότι θα τους προκαλέσει σωματική βλάβη.
Προσπάθησε να κλέψει λεφτά και ρολόι από μαθητές
Μάλιστα η απειλή χρήσης του μαχαιριού έγινε μέσα στο σχολείο που πηγαίνουν οι ανήλικοι κατηγορούμενοι, με τον καταγγέλλοντα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, να υποστηρίζει ότι ο 14χρονος κατηγορούμενος του έδειξε το μαχαίρι και τον απείλησε.
Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος του ανήλικου και των δύο κατά περίπτωση συνεργών του, επίσης ανηλίκων, περιλαμβάνουν τις κατηγορίες της απόπειρας ληστείας, πρόκλησης σωματικών βλαβών και απειλής, όπως και η εκ νέου δικογραφία εναντίον των γονιών τους για την παραμέληση της εποπτείας τους, θα διαβιβαστούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Aνήλικες ξυλοκόπησαν 13χρονη στη Θεσσαλονίκη - Έκλεισαν «ραντεβού» μέσω Instagram
Βρετανία: Ο Μπέρναμ έτοιμος για την πρώτη του ομιλία- Θα ξεδιπλώσει το οικονομικό του πρόγραμμα
21:46
Τραγωδία στην Κύπρο: Δύο αδέρφια οκτώ και 10 ετών βρέθηκαν νεκρά σε αυτοκίνητο
21:35
Νετανιάχου κατά Ερντογάν: «Κάθε μέρα ζητά την καταστροφή του Ισραήλ - Θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»
21:24
Τραγωδία χωρίς τέλος στη Βενεζουέλα: Στους 1.450 οι νεκροί - Αγωνία για τους εγκλωβισμένους
21:18