Συναγερμός για την εξαφάνιση 55χρονου στη Θεσσαλονίκη - Ίσως κινδυνεύει η ζωή του
Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης για την εξαφάνιση ενός 55χρονου άνδρα από την περιοχή του Φαλήρου, όπου χάθηκαν τα ίχνη του ενήλικα.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στην έκδοση missing alert για την εξαφάνιση του Ελευθέριου Αντωνιάδη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 7 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «το Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο».
Αναλυτικά η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Στις 7 Οκτωβρίου 2024, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Φάληρου Θεσσαλονίκης, ο Αντωνιάδης (επ.) Ελευθέριος (ον.), 55 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του στις 9 Οκτωβρίου 2024, και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο Αντωνιάδης (επ.) Ελευθέριος (ον) έχει ύψος 1.74 μ., είναι περίπου 90 κιλά, έχει γκρι μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι, σκούρα γκρι-μπλε κοντομάνικη μπλούζα.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple
Λιβάνιος: Τις επόμενες ημέρες ανοίγει ειδικός κύκλος μόνιμων προσλήψεων στους δήμους
17:40
PwC: Από την επιβίωση στην βιωσιμότητα - «Ανθεκτικές» οι ελληνικές επιχειρήσεις
17:35
Αγρότες: Πρώτα οι λύσεις σε ρεύμα, πετρέλαιο και αναπλήρωση χαμένου εισοδήματος και μετά ο διάλογος
17:30
Ποιος ήταν ο Ίππαλος που έδωσε το όνομά του στην επιχείρηση σύλληψης του «Έλληνα Εσκομπάρ»
17:28