Άγιον Όρος: Στο νοσοκομείο 11 Ρουμάνοι προσκυνητές - Έφαγαν δηλητηριώδη μανιτάρια
Μονή Αγίου Όρους
ΙΝΤΙΜΕΣτο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν εσπευσμένα 11 Ρουμάνοι προσκυνητές που κατανάλωσαν δηλητηριώδη μανιτάρια στην διαδρομή τους προς την κορυφή του Αγίου Όρους.
Μάλιστα κάποιοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση από την κατανάλωση μανιταριών που θεώρησαν ότι ήταν βρώσιμα.
Σύμφωνα με το Voria.gr οι προσκυνητές πήραν τον δρόμο για να ανέβουν στην κορυφή του Άθω, όταν στη διαδρομή εντόπισαν και κατανάλωσαν μανιτάρια, τα οποία θεώρησαν ότι ήταν βρώσιμα.
Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τους προσκυνητές από το λιμάνι της Ουρανούπολης, μερικούς από τους οποίους σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, και τους μετέφερε στο νοσοκομείο Πολυγύρου.
ΚΟΣΜΟΣ
Πάολα, Πετρέλης, Βέρτης, Οικονομόπουλος: Όλοι στη Νίκαια για το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μαζωνάκη
12:36
ΕΛΛΑΔΑ
Γιώργος Μαζωνάκης: Φωτογραφία ντοκουμέντο από το χώρο όπου έγινε η πλασμαφαίρεση
12:33
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Παπασταύρου: Έρχεται ο θεσμός της αυτοκατανάλωσης για εξοικονόμηση ενέργειας - Πώς θα λειτουργεί
12:25
ΚΟΣΜΟΣ
Γαλλία: Νέο σχέδιο για την απαγόρευση των social media σε παιδιά - Μακρόν: «Θα φτάσουμε ως το τέλος»
12:12
ΕΛΛΑΔΑ