Τζορτζ Μπάλντοκ: Από πνιγμό ο θάνατός του - Τα πρώτα ευρήματα των ιατροδικαστών
Αστυνομικοί και ασθενοφόρο έξω από το σπίτι όπου διέμενε ο ποδοσφαιριστής Τζορτζ Μπάλντοκ
EurokinissiΤουλάχιστον πέντε ώρες ήταν νεκρός στην πισίνα ο 31χρονος ποδοσφαιριστής Τζορτζ Μπάλντοκ, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα των ιατροδικαστών.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ οι περαιτέρω έρευνες αναμένεται να ρίξουν φως στα ακριβή αίτια θανάτου του.
Ο Μπάλντοκ φέρεται να ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί από τον σπιτονοικοκύρη, ο οποίος ειδοποιήθηκε από την σύζυγο του η οποία διαμένει με το παιδί τους στην Αγγλία και τον αναζητούσε επί ώρες τηλεφωνικά δίχως να μπορεί να τον εντοπίσει.
Για το λόγο αυτό επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη της οικίας και του ζήτησε να πάει να δει αν έχει συμβεί κάτι με συνέπεια να αποκαλυφθεί ο θάνατός. Παράλληλα, έρευνα έκαναν και οι αστυνομικοί της Σήμανσης, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κανένα ίχνος παραβίασης στην οικία του διεθνούς άσου, ενώ δεν υπήρχαν και ίχνη αναστάτωσης στο εσωτερικό.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θάνατος Τζορτζ Μπάλντοκ: Θρήνος στο ελληνικό και το αγγλικό ποδόσφαιρο - Τα μηνύματα των ομάδων
Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο θάνατος που σόκαρε το ελληνικό ποδόσφαιρο
SPONSORED
Βιωματικές εμπειρίες οδηγούν τον επισκέπτη από τη «Γένεση» στη «Μεταμόρφωση» στη Μεσσηνία
08:00
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω αγώνα ποδηλασίας
07:58
Στο Ιράν ο υπουργός Εσωτερικών του Πακιστάν – Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο για συμφωνία με τις ΗΠΑ
07:55
Συναγερμός για την εξαφάνιση 14χρονου από χώρο φιλοξενίας στην Ηγουμενίτσα
07:45