Ελεύθερος ο οδηγός λεωφορείου που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 78χρονη
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό (φωτογραφία αρχείου)
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΕλεύθερος αφέθηκε με προφορική εντολή εισαγγελέα και ενόψει της προανάκρισης που διενεργεί η υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ο 52χρονος οδηγός του αστικού λεωφορείου, το οποίο παρέσυρε και τραυμάτισε 78χρονη πεζή.
Το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, στο τέρμα της γραμμής 35, στα Μετέωρα της Πολίχνης.
Νωρίτερα, σε ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΘ είχε αναφέρει ότι «για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, τους οποίους διερευνά η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το λεωφορείο, που ήταν σταματημένο και ακινητοποιημένο μετακινήθηκε, τραυματίζοντας θανάσιμα την άτυχη γυναίκα που διερχόταν από το σημείο».
Σύμφωνα με το grtimes.grτο τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Αγίου Αντωνίου και Παπαφλέσσα, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και δυνάμεις της Πυροσβεστικής, καθώς τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι το σώμα της άτυχης γυναίκας έχει εγκλωβιστεί. Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, η γυναίκα έχει καταλήξει.
Με μορφή πιθήκων το ζεύγος Ομπάμα σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Ντόναλντ Τραμπ (pic)
11:06
Πάτρα: 24χρονη επιχείρησε να περάσει κοκαΐνη σε κρατούμενο στη φυλακή Αγίου Στεφάνου
10:57
Η πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το εξιτήριο: «Με σκεπάσατε με ένα ζεστό πέπλο αγάπης»
10:52
Sports Party* με το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός την Κυριακή από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα Allwyn
10:42