Αιτωλία: Αθώοι τρεις για τον θάνατο 57χρονου - Τον καταπλάκωσε σιδερένια πόρτα γηπέδου
Αίθουσα δικαστηρίου
Intime NewsΤην αθώωση των τριών ατόμων που κάθονταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τον θάνατο 57χρονου άνδρα που σκοτώθηκε πριν από έξι χρόνια σε γήπεδο της περιοχής Παπαδατών Αιτωλοακαρνανίας, όταν τον καταπλάκωσε σιδερένια πόρτα, αποφάσισε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων.
Το κατηγορητήριο για τους τρεις κατηγορούμενους του θλιβερού συμβάντος που έγινε τον Ιανουάριο του 2018 αφορούσε την ανθρωποκτονία από αμέλεια, για τον τότε αντιδήμαρχο Αθλητισμού, τον τότε πρόεδρο της κοινότητας Παπαδατών και τον τότε πρόεδρο ποδοσφαιρικής ομάδας της Μακρυνείας.
Σύμφωνα με το Agrinionews, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στο γήπεδο για τις προετοιμασίες ώστε το μεσημέρι της ημέρας εκείνης να φιλοξενήσει ποδοσφαιρικό αγώνα.
Έχασε τη ζωή του ενώ επιχειρούσε να ανοίξει τη μεταλλική συρόμενη πόρτα-βάρους εκατοντάδων κιλών, η οποία υποχώρησε και τον καταπλάκωσε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Στα πλαίσια της πρώτης ημέρας της δίκης, υπήρξαν οι απολογίες των κατηγορουμένων και καταθέσεις αρκετών μαρτύρων.
Υπήρξε ωστόσο και η πρόταση του Εισαγγελέως που πρότεινε την απαλλαγή όλων των κατηγορούμενων. Οι δικηγόροι της οικογένειας του 57χρονου έκαναν λόγο για ευθύνες των αρμοδίων της αυτοδιοίκησης.
Σήμερα η δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι οι τρεις κατηγορούμενοι είναι αθώοι.
Τραμπ: Μιλάμε με το Ιράν, κερδίζουμε τον πόλεμο - Διαψεύδει τις συνομιλίες η Τεχεράνη
08:53
25η Μαρτίου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα για την παρέλαση - Πώς θα κινηθούν Μετρό και Τραμ
08:34
Μήνυμα Ρούμπιο για 25η Μαρτίου: «Πολύτιμος σύμμαχος η Ελλάδα» - Βούληση για εμβάθυνση των σχέσεων
08:24
25η Μαρτίου: Ρίγη συγκίνησης στην έπαρση της ελληνικής σημαίας στην Ακρόπολη (vid)
08:22