Λάρισα: Νέο τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι - Στο νοσοκομείο δύο νεαρά άτομα
Ηλεκτρικά πατίνια
EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ (φωτογραφία αρχείου)Άλλο ένα τροχαίο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό δύο νεαρών ατόμων όπου επέβαιναν σε ηλεκτρικό πατίνι μετά από σύγκρουση τους με ΙΧ έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (11/10) στην πόλη της Λάρισας.
Δύο άτομα 21 και 15 ετών που επέβαιναν στο ηλεκτρικό πατίνι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ η Τροχαία διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του onlarissa.gr το συμβάν έλαβε χώρα γύρω στις 2 το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Τσεκούρα και Καλλιμάχου, όταν, υπό αδιευκρίνιστες μέχρις στιγμής συνθήκες, ηλεκτρικό πατίνι συγκρούστηκε με Ι.Χ. με αυτοκίνητο.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι επιβαίνοντες στο πατίνι, δύο νεαρά άτομα, ηλικίας 21 και 15 ετών, τα οποία μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Γενικό νοσοκομείο Λάρισας, προκειμένου να λάβουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ σταθμός της Τροχαίας διερευνά τα ακριβή αίτια του περιστατικού.
Ισχυρή χαλαζόπτωση στη Λέρο ανήμερα Χριστουγέννων (pics)
19:10
«Ζητείται προσωπικό»: Κραυγή αγωνίας από τις επιχειρήσεις - Οι κλάδοι με τις μεγαλύτερες ελλείψεις
18:57
Το μήνυμα της φον ντερ Λάιεν για τα Χριστούγεννα: «Σας στέλνουμε την αγάπη μας»
18:49
Έκρηξη σε τράπεζα στον Εύοσμο: «Επαγγελματικό χτύπημα» βλέπει η Αντιτρομοκρατική - Αναλαμβάνει το ελληνικό FBI (vids)
18:32