Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης και υπεξαίρεσης στο Ρέθυμνο
Περιπολικό της αστυνομίας
ΑΠΕ-ΜΠΕ (φωτογραφία αρχείου)Eξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης και υπεξαίρεσης στο Ρέθυμνο με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε δύο συλλήψεις και να κατάσχουν διάφορα προϊόντα και αλκοολούχα ποτά αξίας περίπου 15.000 ευρώ.
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνης δέχτηκαν καταγγελία από ιδιοκτήτη επιχείρησης ότι, ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων, ο οποίος εργαζόταν στην επιχείρηση, τον εξαπατούσε το τελευταίο εξάμηνο σχετικά με τις παραγγελίες και είχε προβεί στην υπεξαίρεση διαφόρων προϊόντων και αλκοολούχων ποτών.
Σε έρευνες που ακολούθησαν από αστυνομικούς στην οικία του καταγγελλόμενου και σε άλλους χώρους που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα προϊόντα και αλκοολούχα ποτά αξίας περίπου 15.000 ευρώ. Επιπλέον, συνελήφθη γυναίκα η οποία συμμετείχε στις συγκεκριμένες πράξεις και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για τα αδικήματα της απάτης και της υπεξαίρεσης.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χειροπέδες σε 58χρονο στην Ηλεία: Παρίστανε τον γιατρό και τον αστυνομικό - Η απάτη με το ατύχημα
Προειδοποίηση ΟΑΣΘ: Απάτη η νέα ανάρτηση για δήθεν προσφορά δωρεάν καρτών αστικών συγκοινωνιών
Νέα Πέραμος: Μαφιόζικη εκτέλεση «δείχνουν» τα στοιχεία - Εξετάζεται αν οι δράστες έψαχναν πληροφορίες από τον 27χρονο
11:29
Έρχονται πιο αυστηρά μέτρα για τους ανήλικούς στα social media - Γιατί άλλαξε «ρότα» η Ελλάδα
11:24
Reuters: Τον Μάρτιο η προμήθεια αμερικανικού LNG στην Ουκρανία - Εδραιώνεται στρατηγικά η Ελλάδα
11:23
Στο 1,5 μίλι από τη Χίο η τραγωδία με τους 15 νεκρούς: Εκτός κινδύνου οι τραυματίες - Ελέγχεται Μαροκινός
11:13