Συνάντηση ΚΕΔΕ με Κουρουμπλή–Φωτίου για τα παιδιά εκτός παιδικών σταθμών
Με τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή και την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου θα συναντηθεί αύριο η ηγεσία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), προκειμένου να αναζητηθούν λύσεις στο θέμα για τα παιδιά που έμειναν τελικά εκτός των δημοτικών και βρεφονηπιακών σταθμών για τη σχολική χρονιά 2016-2017.
Σε ανακοίνωσή της η ΚΕΔΕ, τονίζει, ότι «παραμένει αυστηρά προσηλωμένη στην πάγια θέση της πως δεν πρέπει κανένα παιδί να μείνει εκτός των δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών».
CULTURE
«Αφροδίτη του Willendorf»: Η ιστορία πίσω από το πρώτο γυμνό στην ανθρώπινη τέχνη
14:21
ΕΛΛΑΔΑ
Πάτρα: Την Τρίτη απολογούνται ο πρώην αστυνομικός και ο γιος του για διακίνηση ναρκωτικών
14:03
ΚΟΣΜΟΣ
Απόπειρες και σχέδια δολοφονίας, πυροβολισμοί, απειλές: Οι φορές που ο Τραμπ κινδύνεψε και οι αστοχίες της Μυστικής Υπηρεσίας
13:51
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Κώτσηρας στο CNN Greece: Τα μέτρα στήριξης είναι προϊόν της καλής πορείας της ελληνικής οικονομίας
13:39
CULTURE