Αρκαδία: Βυθίστηκε σκάφος στην Κυνουρία - Σώοι οι δύο επιβαίνοντες
Σκάφος
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ (φωτογραφία αρχείου)Συναγερμός σήμανε στο λιμενικό για ερασιτεχνικό σκάφος που βυθίστηκε στον Άγιο Ανδρέα Κυνουρίας και στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.
Το συμβάν που προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση του λιμενικού έγινε σε θαλάσσια περιοχή του Αγίου Ανδρέα Κυνουρίας.
Όπως ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Παραλίου Άστρους, ένα ερασιτεχνικό σκάφος, με δύο επιβαίνοντες, αντιμετώπισε πρόβλημα εισροής υδάτων, στην περιοχή Χερρονήσι.
Ενεργοποιήθηκε τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και για το σημείο του συμβάντος, απέπλευσε ένα περιπολικό σκάφος του Λ.Σ. – ΕΛΑΚΤ, καθώς και ένα ερασιτεχνικό σκάφος.
Οι επιβαίνοντες του σκάφους περισυλλέχθηκαν απ΄ το ερασιτεχνικό σκάφος και μεταφέρθηκαν, με ασφάλεια στο λιμάνι του Παραλίου Άστρους, καλά στην υγεία τους.
Το σκάφος βυθίστηκε, χωρίς να αποτελεί κίνδυνο για την ναυσιπλοία ενώ δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Προανάκριση διενεργεί το Γ Λιμενικό Τμήμα Παραλίου Άστρους (Λιμεναρχείο Ναυπλίου).
Αίγυπτος: Ισχυρός σεισμός 5 Ρίχτερ στο Κάιρο - Έγινε αισθητός μέχρι την Αλεξάνδρεια
08:06
Το σκεπτικό Μητσοτάκη για εκλογές και ΔΕΘ και οι εκτιμήσεις για Τσίπρα και Σαμαρά
07:54
Τέλος από σήμερα τα ταξίδια στο εξωτερικό με την παλιά ταυτότητα - Λήγει η προθεσμία
07:45
Σύμη: Ψάχνουν πέντε επιβαίνοντες στο ιστοπλοϊκό που παρασύρθηκε από ρεύματα - Διασώθηκε μία γυναίκα
07:36