«Λουκέτο» σε λούνα παρκ στα Γρεβενά - Η σχέση με την υπόθεση της Χαλκιδικής
Φωτογραφία αρχείου
eurokinissiΑκόμη ένα λούνα παρκ έκλεισε, αυτή τη φορά στα Γρεβενά, όταν διαπιστώθηκε ότι στον φάκελο της άδειας λειτουργίας του περιλαμβάνεται έγγραφο πιστοποίησης των παιχνιδιών από την εταιρεία που είχε δώσει αντίστοιχη πιστοποίηση για το λούνα παρκ της Χαλκιδικής, όπου έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος.
Για το συγκεκριμένο περιστατικό ενημέρωσε τις Αρχές, ο πατέρας του 19χρονου καταγγέλλοντας την πιστοποίηση της εγκατάστασης.
Αμέσως από την αστυνομία ενημερώθηκε το βράδυ ο Εισαγγελέας και τελικά ο δήμος προχώρησε στην απόφαση να κλείσει το λούνα παρκ.
«Την κύρια ευθύνη την έχει ο δήμος, δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να έχει επιτρέψει τη λειτουργία του συγκεκριμένου λούνα παρκ, με τόσες παραβάσεις και αστοχίες» δήλωσε ο πατέρας του 19χρονου μιλώντας στην ΕΡΤ.
«Θα πάνε στη φυλακή όσοι πρέπει να πάνε» κατέληξε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέες κακουργηματικές διώξεις για το δυστύχημα στο λούνα παρκ
SPONSORED
Πότε ολοκληρώνονται οι εγγραφές για τους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου
04:00
Ποια η προθεσμία των φορολογικών δηλώσεων - Ποια είναι τα 10 sos
03:00
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Πώς γίνεται η εγγραφή - Τι πρέπει να γνωρίζετε
02:00
Kythira & Chios Pass: Άνοιξε η πλατφόρμα - Πώς θα πάρετε το voucher
01:00