Βιασμός κατάκοιτης ηλικιωμένης με άνοια στον Ορχομενό
Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή (13/10) στον Ορχομενό Βοιωτίας όπου ένας 56χρονος ασέλγησε σε βάρος μιας κατάκοιτης 84χρονης γυναίκας με άνοια.
Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από το γιο του θύματος, που είχε εγκαταστήσει κάμερα στο δωμάτιο της μητέρας του.
Άμεσα ενημέρωσε τις Αρχές, οι οποίες εντόπισαν τον δράστη και τον συνέλαβαν.
Έγινε έρευνα στο σπίτι του δράστη παρουσία Εισαγγελέα και εκεί βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε την ώρα της σεξουαλικής επίθεσης, ενώ του κατάσχεσαν και το κινητό του τηλέφωνο. Ο 56χρονος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ομολόγησε τις πράξεις του.
Διερευνάται το ενδεχόμενο να είχε βιάσει και στο παρελθόν το θύμα. Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Λιβαδειάς, ο οποίος αναβάθμισε τη δίωξη σε βιασμό, ενώ την Πέμπτη (17/10) ο κατηγορούμενος θα περάσει το κατώφλι του Ανακριτή Λιβαδειάς για την απολογία του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μυτιλήνη: Καταγγελία 14χρονης για βιασμό της από δύο νεαρούς - Βιντεοσκόπησαν την πράξη τους
Πέντε τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση προς Σίδνεϊ - Τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο
10:10
Απεργούν για τέταρτη ημέρα οι οδηγοί ταξί στην Αττική – Συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο
10:03
LIVE: Nεκρός ο εκπρόσωπος των Φρουρών της Επανάστασης στρατηγός Ναϊνί
10:01
Κρίστιαν Λαζόπουλος (Brave): το ΑΙ έχει σώσει χιλιάδες ζωές
10:00