Ναυάγιο με μετανάστες στην Κω: Τέσσερις νεκροί ανάμεσά τους και δύο παιδιά
Επιχείρηση διάσωσηςτου Λιμενικού
EUROKINISSIΔύο παιδιά τριών και πέντε ετών, καθώς και δύο γυναίκες ήταν οι μετανάστες που ανασύρθηκαν νεκροί στο ναυάγιο που σημειώθηκε αργά βράδυ της Τρίτης (15/10) στην Κω.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν η βάρκα στην οποία επέβαιναν, σύμφωνα με πληροφορίες, 30 άτομα ανετράπη. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, η πτώση τους προκλήθηκε πιθανότατα από λάθος του χειριστή του σκάφους.

Φωτογραφία από το Kosnews24.gr
Οι τέσσερις σοροί που ανασύρθηκαν από την θαλάσσια περιοχή Ψαλίδι, μαζί με τους διασωθέντες μεταφέρθηκαν στη στεριά, όπου βρισκόταν ασθενοφόρα και οχήματα του Λιμενικού.
Μέχρι τώρα έχουν διασωθεί 27 πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων.

Φωτογραφία από το Kosnews24.gr
Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης, στο σημείο διεξάγονται έρευνες από δύο πλωτά του λιμενικού, έξι παραπλέοντα πλοία και ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τραγωδία στην Κω: Ναυάγησε σκάφος με μετανάστες - Αναφορές για τέσσερις νεκρούς
Αναβλήθηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας
10:36
Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις λόγω των ισχυρών ανέμων - Απαγορευτικό απόπλου στο Βόλο
10:36
Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε υπόθεση ξυλοδαρμού με θύμα 14χρονη – Δικογραφία για τέσσερις ανηλίκους
10:35
Χρυσές Σφαίρες 2026: Οι μεγάλες εκπλήξεις και οι «ηχηρές» απογοητεύσεις της βραδιάς
10:33