Ναυάγιο με μετανάστες στην Κω: Τέσσερις νεκροί ανάμεσά τους και δύο παιδιά
Επιχείρηση διάσωσηςτου Λιμενικού
EUROKINISSIΔύο παιδιά τριών και πέντε ετών, καθώς και δύο γυναίκες ήταν οι μετανάστες που ανασύρθηκαν νεκροί στο ναυάγιο που σημειώθηκε αργά βράδυ της Τρίτης (15/10) στην Κω.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν η βάρκα στην οποία επέβαιναν, σύμφωνα με πληροφορίες, 30 άτομα ανετράπη. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, η πτώση τους προκλήθηκε πιθανότατα από λάθος του χειριστή του σκάφους.

Φωτογραφία από το Kosnews24.gr
Οι τέσσερις σοροί που ανασύρθηκαν από την θαλάσσια περιοχή Ψαλίδι, μαζί με τους διασωθέντες μεταφέρθηκαν στη στεριά, όπου βρισκόταν ασθενοφόρα και οχήματα του Λιμενικού.
Μέχρι τώρα έχουν διασωθεί 27 πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων.

Φωτογραφία από το Kosnews24.gr
Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης, στο σημείο διεξάγονται έρευνες από δύο πλωτά του λιμενικού, έξι παραπλέοντα πλοία και ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τραγωδία στην Κω: Ναυάγησε σκάφος με μετανάστες - Αναφορές για τέσσερις νεκρούς
Με μωβ χρώματα καταστήματα στο κέντρο της Σεούλ αναμένουν θαυμαστές των BTS απ' όλο τον κόσμο
12:00
Περιφέρεια Αττικής: Aποκατάσταση δαπέδων σε αθλητικούς χώρους 20 σχολείων του Δήμου Δάφνης - Υμηττού
11:55
Διαδοχικές σεισμικές δονήσεις σε Ιωάννινα και Θεσπρωτία
11:45
Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για Κωνσταντοπούλου - Καρυστιανού: Να κινηθούν οι ποινικές διώξεις αυτεπάγγελτων αδικημάτων
11:43