Άγριος καυγάς σε δίκη για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης στο Ηράκλειο
Περιπολικό της Αστυνομίας
EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗΒίαιο περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη (16/10) στα δικαστήρια του Ηρακλείου, όταν δίκη που αφορούσε τη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης πριν από τέσσερα χρόνια πήρε αναβολή.
Ειδικότερα, στο άκουσμα της απόφασης για αναβολή η 18χρονη πλέον νεαρή που υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από έναν 39χρονο και ο 40χρονος πατριός της, η κοπέλα γρονθοκόπησε τον κατηγορούμενο.
Ο πατριός της τον κλώτσησε και τον γρονθοκόπησε επίσης, με αστυνομικούς που βρισκόταν στο σημείο να τους χωρίσουν. Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του πατριού και της 18χρονης και, σύμφωνα με το cretalive μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο για το σχηματισμό δικογραφίας.
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Νέο ρεκόρ Γκίνες: Το σπίτι του «Home Alone» γίνεται το μεγαλύτερο τζίντζερμπρεντ στον κόσμο (pics&vid)
14:57
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γεραπετρίτης: «Δεν έχω ηγετικές φιλοδοξίες» - Έχουν αποφευχθεί οι αιτίες πολέμου με την Τουρκία
14:50
ΕΛΛΑΔΑ
Αντιπλημμυρικά έργα στην Αττική με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ και προϋπολογισμό 18,5 εκατ. ευρώ
14:43
ΚΟΣΜΟΣ
Λίγα λεπτά μετά την επίθεση πέθαναν οι Ρομπ και Μισέλ Ράινερ: Δέχθηκαν πολλαπλές μαχαιριές
14:40
ΚΟΣΜΟΣ