ΕΛΛΑΔΑ

Κουραστική για όλους η διαδικασία, λέει ο Κρέτσος

Κουραστική για όλους η διαδικασία, λέει ο Κρέτσος

Τραμπουκισμούς και απειλές από δικηγόρους των καναλιών, καταγγέλλει ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος. 

Η κυβέρνηση δέχθηκε το προηγούμενο διάστημα ένα βρώμικο πόλεμο, που έφτασαν στο σημείο εκφοβισμών και τραμπουκισμών από μεγαλοδικηγόρους των καναλαρχών εναντίοv εργαζομένων στην γενική γραμματεία κατά τη διαδικασία προσομοίωσης,ανέφερε στο ραδιοσταθμό στο Κόκκινο ο κ. Κρέτσος και πρόσθεσε:

Εμείς το ΕΣΡ θέλαμε να κάνει το διαγωνισμό,τρεις φορές προσπαθήσαμε αλλά δυστυχώς η ΝΔ πληρώνει άλλα γραμμάτια, δε ξέρω, πάντως δεν εκπλήρωσε τον συνταγματικό ρόλο της. Αυτό δε σημαίνει ότι το κράτος παραμένει αδρανής, όσοι το νόμιζαν αυτ, είδαν πως το κράτος δεν είναι αδύναμο και σήμερα είναι μια ιστορική μέρα».

O κ. Κρέτσος διαβεβαίωσε πως τα δωμάτια των καναλαρχών, τα οποία ελέγχθηκαν χτες από την Ελληνική Αστυνομία για τυχόν μέσα υποκλοπής η διαρροής, δεν επικοινωνούν μεταξύ τους, ενώ οι κάμερες βλέπουν μόνο τους διαδρόμους και το υλικό από τις κάμερες βλέπουν οι εκπρόσωποι της Επιτροπής και οι 8 εκπρόσωποι των καναλιών.

Διευκρίνισε πως δεν φεύγει σήμερα από τη διαδικασία όποιος πάρει την πρώτη άδεια. «Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι δεν θα αλλοιωθεί το αποτέλεσμα από τυχόν διαρροή, μένουν όλοι μέχρι να δημοπρατηθούν όλες οι άδειες», είπε,

ΔΗΜΟΦΙΛΗ