Έρχονται θερμοκρασίες υπό του μηδενός στα ορεινά το Σαββατοκύριακο
Κατακόρυφη πτώση αναμένεται να σημειωθεί στην θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο (19-20/10), ενώ σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Γιώργο Τσατραφύλλια σε ορισμένες περιοχές μπορεί ακόμη και να χιονίσει.
Ειδικότερα, σύμφωνα με ανάρτηση του μετεωρολόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προειδοποίησε για τις πρώτες νιφάδες «χιονιού» στα ορεινά της δυτικής και βορειοδυτικής Ελλάδας, με τη θερμοκρασία σε ορισμένες περιοχές τη χώρας να πέφτουν υπό το μηδέν.
Οι βροχές, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, θα περιοριστούν κυρίως στη δυτική – βορειοδυτική χώρα.
Τη νέα εβδομάδα οδεύοντας προς το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου ο καιρός θα «μαλακώσει», με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται κοντά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας - Έως οκτώ μποφόρ οι βοριάδες στο Αιγαίο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης για fake news: Έχω πέσει και εγώ θύμα αλλά δεν έκανα αγωγή - Στοχοποίησαν την κόρη μου
19:56
ΚΟΣΜΟΣ
Το FBI προειδοποιεί για κίνδυνο επιθέσεων με drones στην Καλιφόρνια από το Ιράν
19:47
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Καρδιακή ανακοπή υπέστη 10χρονο παιδί σε κολυμβητήριο - Νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο
19:45
ΚΟΣΜΟΣ
Ιράν: Διαθέτουμε πυραύλους υψηλής ταχύτητας που εκτοξεύονται υποβρυχίως - Ίσως τους χρησιμοποιήσουμε
19:34
ΚΟΣΜΟΣ