Συναγερμός για εξαφάνιση ανήλικης στην Καλλιθέα - «Έφυγε από την περιοχή και δεν επέστρεψε στη δομή»
Το λογότυπο του Χαμόγελου του Παιδιού σε κινητή μονάδα του οργανισμού
INTIME NEWS / ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΣυναγερμός σήμανε στην περιοχή της Καλλιθέας μετά την εξαφάνιση ανήλικης. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την 17χρονη Μαρία Μ. τα ίχνη της οποίας εξαφανίστηκαν στις 14 Οκτωβρίου. Η ανήλικη έφυγε από την Καλλιθέα και δεν επέστρεψε στο χώρο φιλοξενίας στον οποίο και διαμένει, στην περιοχή της Νέα Σμύρνης.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα για την εξαφάνισή της και αμέσως προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Μαρία Μ. έχει ύψος 1,55 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
Ο Ζελένσκι απαντά στον Τραμπ: «Η Ουκρανία δεν θα είναι ποτέ εμπόδιο για την ειρήνη»
08:24
Ιστορίες εκδίκησης, ζόμπι της Αποκάλυψης και τα swing του Χιώτη: 9 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο
08:19
Nεκρός σε οικοδομή στην Αγία Παρασκευή εντοπίστηκε ο 25χρονος αγνοούμενος από το Μαρούσι
08:13
Η NASA δεσμεύτηκε να κατασκευάσει πυρηνικό αντιδραστήρα στη Σελήνη μέχρι το 2030
08:11