Αρνιακός: Αλλάζει ο καιρός από Δευτέρα - Ανεβαίνει λίγο ο υδράργυρος
Φθινοπωρινό θα είναι το σκηνικό του καιρού αύριο, Κυριακή (20/10) με συννεφιές, αέρα και αισθητό κρύο, σύμφωνα με την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού.
Ένα βαρομετρικό χαμηλό στροβιλίζεται ανοιχτά στο Ιόνιο και αγγίζει τις δυτικές ακτές και τα νησιά, ενώ οι ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο φτάνουν ακόμα και τα 8 μποφόρ, με τον υδράργυρο να σημειώνει νέα πτώση την Κυριακή.
Συγκεκριμένα, αύριο (20/10) αναμένονται ασθενείς βροχές στην Θεσσαλία, την ανατολική και κεντρική Στερεά Ελλάδα, την δυτική Μακεδονία, την βορειοανατολική Πελοπόννησο και την βορειοδυτική Κρήτη.
Καταλήγοντας, ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 ανέφερε ότι η εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά μας θα είναι περισσότερο ηλιόλουστη, ενώ αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 22-23 βαθμούς Κελσίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αισθητό το κρύο τις επόμενες ημέρες: Λίγες βροχές και ισχυροί άνεμοι στα πελάγη
Προσάραξη λέμβου στις βόρειες ακτές των νήσων Φλεβών - Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός
13:57
Κυψέλη: Αναβολή για τον 43χρονο - Αύριο και οι τρεις στον ανακριτή για το νεκρό βρέφος
13:49
Τρεις παράνομες διακινήσεις μεταναστών μέσα σε 24 ώρες στην Εγνατία Οδό - Συνελήφθη 19χρονη Γαλλίδα
13:46
Μαρινάκης: Τα μέτρα που θα εξαγγελθούν στη ΔΕΘ θα είναι οριζόντια και μόνιμα
13:35