Αρνιακός: Αλλάζει ο καιρός από Δευτέρα - Ανεβαίνει λίγο ο υδράργυρος
Φθινοπωρινό θα είναι το σκηνικό του καιρού αύριο, Κυριακή (20/10) με συννεφιές, αέρα και αισθητό κρύο, σύμφωνα με την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού.
Ένα βαρομετρικό χαμηλό στροβιλίζεται ανοιχτά στο Ιόνιο και αγγίζει τις δυτικές ακτές και τα νησιά, ενώ οι ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο φτάνουν ακόμα και τα 8 μποφόρ, με τον υδράργυρο να σημειώνει νέα πτώση την Κυριακή.
Συγκεκριμένα, αύριο (20/10) αναμένονται ασθενείς βροχές στην Θεσσαλία, την ανατολική και κεντρική Στερεά Ελλάδα, την δυτική Μακεδονία, την βορειοανατολική Πελοπόννησο και την βορειοδυτική Κρήτη.
Καταλήγοντας, ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 ανέφερε ότι η εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά μας θα είναι περισσότερο ηλιόλουστη, ενώ αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 22-23 βαθμούς Κελσίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αισθητό το κρύο τις επόμενες ημέρες: Λίγες βροχές και ισχυροί άνεμοι στα πελάγη
SPONSORED
Διαθήκες: Τι αλλάζει από τον Σεπτέμβριο - Ποια τα δικαιώματα των κληρονόμων
03:00
Νέο πρόγραμμα πρόσληψης για Άτομα με Αναπηρία από τον ΟΤΑ - Επιπλέον 1.000 θέσεις εργασίας
02:00
Κοινωνικός Τουρισμός: Οι οριστικοί πίνακες με τους δικαιούχους συνταξιούχους από τη ΔΥΠΑ
01:00
Πώς μπορούν να προστατευθούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων από τις ζημιές που προκαλούν οι ενοικιαστές
00:30