Πώς έφτασε η αστυνομία στη γιγαντιαία χασισοφυτεία στην Αρκαδία: «Ήταν ολόκληρη πλαγιά»
Ανανεώθηκε:
Φυτεία κάνναβης στην Αρκαδία
ΕΛ.ΑΣ.Κάνναβη άνω του ενός τόνου και 1.253 δενδρύλλια, βρήκαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας της Τρίπολης μέσα σε φυτεία σε αγροτoδασική περιοχή του δήμου, στην Αρκαδία.
Συνελήφθη 37χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, παράβαση των νομοθεσιών για ναρκωτικά και περί αλλοδαπών, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Χασισοφυτεία στην Αρκαδία
ΕΛ.ΑΣ.Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Αθήνας Νίκος Ρήγας, εμφανίστηκε στο Open βέβαιος ότι οι συνεργοί του θα βρεθούν και τα «στόματα θα ανοίξουν» καθώς η αστυνομία έχει στα χέρια της στοιχεία.
Εξήγησε ότι η έκταση ήταν τεράστια έφτανε τα 30 με 35 στρέμματα ενώ τα οφέλη από την πώληση της κάνναβης εκτιμάται πως θα έφτανε πάνω από 10 εκατ. ευρώ.
Από την πλευρά του ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας στο Mega τόνισε πως η φυτεία ήταν «μια πλαγιά ολόκληρη» και πως εντοπίστηκαν στον τεράστιο χώρο διάφοροι μηχανισμοί, υδροπονικές και τρακτέρ.
«Αν έπαιρνε φωτιά ενώ ήταν να τρυγηθεί όλη αυτή η έκταση θα μαστούρωνε όλος ο νομός» σχολίασε ο κ. Μπαλάσκας.
Πειραιώς: Δύναμη πυρός στο bancassurance η ενοποίηση με Εθνική Ασφαλιστική - Πότε το business plan
09:41
Athens Gastronomic Forum: Κορυφαία ονόματα της διεθνούς γαστρονομικής σκηνής δίνουν το «παρών»
09:30
Επίσημα χειμώνας στη Νέα Υόρκη: «Ντύθηκε» στα λευκά το Central Park - Εντυπωσιακές εικόνες (pics)
09:20
Χάρτης πληρωμών και ελαφρύνσεων: Τι ισχύει για συνταξιούχους, ενοικιαστές και μισθωτούς το 2026
09:12