Πλήρως προσβάσιμος από αύριο ο Εθνικός Δρυμός της Σαμαριάς
Το φαράγγι της Σαμαριάς
INTIME NEWSΟ Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (ΟΦΥΠΕΚΑ) ανακοίνωσε πως από αύριο Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024, ο Εθνικός Δρυμός Σαμαριάς θα είναι προσβάσιμος.
Ενημερώνει επίσης ότι ισχύει το μέτρο του μέγιστου αριθμού επισκεπτών εντός του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς, όπως έχει ανακοινωθεί, στα 1.200 άτομα/ημέρα. Για την αποφυγή καθυστερήσεων ή και ακυρώσεων, οι επισκέπτες οργανωμένων groups θα εισέρχονται αποκλειστικά και μόνο με ηλεκτρονικό εισιτήριο.
Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας του Εθνικού Δρυμού, η κίνηση των επισκεπτών στο φαράγγι της Σαμαριάς μπορεί να ρυθμιστεί (απαγορευθεί ή περιοριστεί) εκτάκτως, εφόσον αυτό κριθεί σκόπιμο από τις αρμόδιες υπηρεσίες κατόπιν λήψης σχετικών ενημερώσεων.
Τυχόν έκτακτες ρυθμίσεις θα ανακοινώνονται μέσω δελτίων τύπου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λέκκας στο CNN Greece: «Γέννημα» φυσικών διεργασιών το Φαράγγι της Σαμαριάς
Κλειστό την Κυριακή (20/10) το Φαράγγι της Σαμαριάς λόγω πιθανότητας βροχής
Η σφοδρή καταιγίδα Austen χτυπά τη Γερμανία: Στο σκοτάδι 10.000 νοικοκυριά
16:20
Κεραυνός χτύπησε σπίτι στην Πρέβεζα: Ξέσπασε φωτιά στη σοφίτα - Βίντεο από τις φλόγες
16:10
Πάτρα: Επίθεση με σφυρί με δύο τραυματίες αστυνομικούς - Υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα
15:59
myDiesel: Πώς θα απαλλάσσονται από τον ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο οι παραγωγοί - Πέντε βήματα
15:49