Χειρουργείο στις φωνητικές χορδές για τον Παύλο Γερουλάνο: Σε αφωνία για 10 μέρες
Ο Παύλος Γερουλάνος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSIΣε χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές χορδές υποβλήθηκε το πρωί της Τρίτης (22/10) ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Παύλος Γερουλάνος.
Την επέμβαση που υπεβλήθη ο γνωστός πολιτικός, κοινοποίησε ο ίδιος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας παράλληλα ότι θα πρέπει για δέκα μέρες να είναι σε αφωνία.
Με εύθυμη διάθεση ο Παύλος Γερουλάνος στην ανάρτηση του αναφέρει ότι το γεγονός αυτό (της αφωνίας) το υποδέχθηκε με μεγάλη ανακούφιση η σύζυγός του Λάρα…και όχι μόνο, όπως λέει.
Παράλληλα ο πρώην διεκδικητής της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ γράφει ότι ανυπομονεί να αναλάβει πλήρως τα καθήκοντα του για να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις το Κίνημα. Έδωσε μάλιστα υπόσχεση ότι θα επανέλθει δριμύτερος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Ανασχηματισμός» στο ΠΑΣΟΚ - Πώς θα αξιοποιήσει ο Ανδρουλάκης Δούκα, Γερουλάνο, Διαμαντοπούλου
ΕΛΛΑΔΑ
Στους δρόμους τα ταξί στην περιφέρεια - Μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου η απεργία στην Αττική
10:27
ΚΟΣΜΟΣ
ΥΠΕΞ του Ομάν: Ο πόλεμος με το Ιράν το «σοβαρότερο λάθος» της κυβέρνησης Τραμπ
10:24
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Νέα BMW i3: Η Σειρά 3 αλλάζει εποχή και γίνεται ηλεκτρική
10:15
ΔΙΕΘΝΗ
Η ώρα των επιτοκίων: Τι θα αποφασίσει η ΕΚΤ - Το «παράδειγμα» της Fed
10:14
ΑΓΟΡΕΣ