Χειρουργείο στις φωνητικές χορδές για τον Παύλο Γερουλάνο: Σε αφωνία για 10 μέρες
Ο Παύλος Γερουλάνος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSIΣε χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές χορδές υποβλήθηκε το πρωί της Τρίτης (22/10) ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Παύλος Γερουλάνος.
Την επέμβαση που υπεβλήθη ο γνωστός πολιτικός, κοινοποίησε ο ίδιος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας παράλληλα ότι θα πρέπει για δέκα μέρες να είναι σε αφωνία.
Με εύθυμη διάθεση ο Παύλος Γερουλάνος στην ανάρτηση του αναφέρει ότι το γεγονός αυτό (της αφωνίας) το υποδέχθηκε με μεγάλη ανακούφιση η σύζυγός του Λάρα…και όχι μόνο, όπως λέει.
Παράλληλα ο πρώην διεκδικητής της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ γράφει ότι ανυπομονεί να αναλάβει πλήρως τα καθήκοντα του για να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις το Κίνημα. Έδωσε μάλιστα υπόσχεση ότι θα επανέλθει δριμύτερος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Ανασχηματισμός» στο ΠΑΣΟΚ - Πώς θα αξιοποιήσει ο Ανδρουλάκης Δούκα, Γερουλάνο, Διαμαντοπούλου
Σούπερ προσφορά* για τους ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων από το Pamestoixima.gr
11:27
ΟΑΣΑ για πρόβλημα στην τηλεματική των λεωφορείων: «Ζητούμε την κατανόηση του επιβατικού κοινού»
11:25
Τρεις συλλήψεις μελών συμμορίας για κλοπές από 16 καταστήματα στη δυτική Θεσσαλονίκη
11:17
Η ακραία ζέστη συνδέεται με ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων υγείας - Μεγάλες επιπτώσεις κυρίως στα παιδιά
11:09