Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 28χρονου επειδή ξυλοκόπησε την έγκυο αδελφή του και τον σύντροφό της
(Φωτογραφία αρχείου)
ΑΠΕ-ΜΠΕΣε τακτικό ανακριτή παραπέμφθηκε να απολογηθεί ένας 28χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια την 21 ετών εγκυμονούσα αδελφή του και τον 45χρονο σύντροφό της, στη Θεσσαλονίκη.
Εις βάρος του η εισαγγελέας πρωτοδικών απήγγειλε ποινική δίωξη, κατά πληροφορίες, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή (με θύμα έγκυο), όπως για οπλοφορία και οπλοχρησία.
Το επεισόδιο έγινε το βράδυ της Πέμπτης 23/10, στο σπίτι όπου διαμένει η 21 ετών γυναίκα, ενώ φαίνεται να προηγήθηκε καβγάς. Σύμφωνα με όσα έγινα γνωστά, ο κατηγορούμενος κρατούσε κουζινομάχαιρο, ασκώντας βία εναντίον των δύο παθόντων.
Τόσο η εγκυμονούσα όσο και ο σύντροφός της διακομίστηκαν σε νοσοκομείο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι γυναίκα και το έμβρυο είναι καλά στην υγεία τους, ενώ ο 45χρονος επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργείο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στο αυτόφωρο 20χρονος που κατηγορείται για ξυλοδαρμό της μητέρας και της αδερφής του στη Λευκάδα
Περιοριστικοί όροι στον 16χρονο για τον ξυλοδαρμό 15χρονου στο Ηράκλειο
Κοινωνικός Τουρισμός: Τι καλύπτουν τα voucher – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
03:00
Τελευταία ευκαιρία για το Voucher βιβλίων ΔΥΠΑ - Πότε λήγει η προθεσμία
02:00
Οι αμοιβές για Πρωτοχρονιά και Θεοφάνεια: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι
01:00
Ο χάρτης πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 2 Ιανουαρίου
00:30