Αγρίνιο: Σοβαρός τραυματισμός κυνηγού από φίλο του στοχεύοντας αγριογούρουνο
Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Αγρινίου διακομίσθηκε το πρωί της Κυριακής (27/10) ένας 55χρονος άνδρας έπειτα από ατύχημα κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριογούρουνων.
Ο τραυματίας συμμετείχε σε ομαδικό κυνήγι με φίλους του στην περιοχή της Ματαράγκας, όταν, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα agriniopress.gr, τραυματίστηκε στο πόδι από πυροβολισμό που δέχτηκε κατά λάθος από έναν εκ των κυνηγών.
Οι ιατροί διέγνωσαν κάταγμα σε κνήμη και περόνη, και θεωρείται απαραίτητο να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραύματός του.
Στο μεταξύ, οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει ενδελεχείς έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού, ενώ η οικογένεια του τραυματισμένου άνδρα αγωνιά για την έκβαση της υγείας του, περιμένοντας την εισαγωγή του στο χειρουργείο.
Οι ΗΠΑ αφαίρεσαν τη Συρία από τον κατάλογο των χωρών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
09:28
Θεσσαλονίκη: 35χρονη κατήγγειλε τον εν διαστάσει σύζυγό της για βιασμό και ενδοοικογενειακή βία
09:16
Άντονι Χόπκινς: Στα 88 του αποδεικνύει πως η δημιουργία δεν έχει ηλικία
09:10
Κυκλάδες και Αργοσαρωνικό «ψηφίζουν» οι τελευταίοι αδειούχοι: Κίνηση στα λιμάνια, μαζική επιστροφή
09:00