Αυτοκτόνησε στις φυλακές Κορυδαλλού 22χρονη κρατούμενη - Συνελήφθησαν δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι
Οι φυλακές του Κορυδαλλού
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / ΙΝΤΙΜΕΣυναγερμός σήμανε το βράδυ της Παρασκευής (25/10) στις φυλακές Κορυδαλλού όταν μια 22χρονη κρατούμενη βρέθηκε απαγχονισμένη σε προσωρινό χώρο κράτησης.
Η νεαρή γυναίκα κρατούνταν για εμπρησμό και είχε μεταφερθεί στο Ειδικό Κέντρο Υγείας, απ’ όπου την Πέμπτη (24/10) διακομίστηκε σε Ψυχιατρικό Νοσοκομείο για εξέταση, καθώς παρουσίασε παραβατική συμπεριφορά.
Από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο κρίθηκε η επιστροφή της στις φυλακές, ωστόσο από το πρωί της επόμενης ημέρας (25/10) παρουσίασε διαταραχές και οδηγήθηκε στο Ειδικό Κέντρο Υγείας Κρατουμένων, απ’ όπου θα μεταφερόταν στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο. Το ίδιο κιόλας βράδυ εντοπίστηκε από σωφρονιστικό υπάλληλο χωρίς τις αισθήσεις της.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ο οποίος παρήγγειλε τη διενέργεια προανακριτικής έρευνας, κατά την οποία συνελήφθησαν δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι.
Στο χώρο κλήθηκε και προσήλθε ιατροδικαστής, καθώς και συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Οι «αριθμοί», το χρονολόγιο και οι πέντε μύθοι που «στοιχειώνουν» την αλήθεια
07:29
ΗΠΑ: Η στιγμή που οι μυστικοί πράκτορες απομακρύνουν τον Τραμπ μετά τους πυροβολισμούς - Δείτε βίντεο
07:23
Συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονης από χώρο φιλοξενίας στο Ίλιον
07:13
Τραμπ για τους πυροβολισμούς: «Ο ένοπλος προσπάθησε να σπάσει τον κλοιό ασφαλείας και εξουδετετώθηκε - Όρμησε από 50 μέτρα μακριά»
07:12