Ορεστιάδα: 80χρονος καλλιεργούσε δενδρύλλια στην αυλή του

Η ηλικία για έναν 80χρονο από τον Έβρο, δεν αποτέλεσε εμπόδιο στο να καλλιεργήσει δενδρύλλια... στην αυλή του.
Μάλιστα, έκρυβε την όχι και τόσο μικρή φυτεία του καλύπτοντας την περίφραξη της αυλής με πλαστικό πλέγμα για να μην διακρίνεται από το δρόμο. Το μέγεθος της φυτείας ωστόσο ξεπερνούσε τα τρία μέτρα, με αποτέλεσμα κάποιος κάτοικος της περιοχής να καλέσει την δίωξη ναρκωτικών Ορεστιάδας.
Οι Αρχές έκαναν έρευνα με εκπαιδευμένο σκύλο στην ιδιοκτησία του ηλικιωμένου, όπου ανακάλυψαν τη φυτεία με τα 24 δενδρύλλια κάνναβης.
Στο σπίτι του 80χρονου βρέθηκε και μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 36,1 γραμμαρίων, σπόροι κάνναβης και το λάστιχο ποτίσματος με το οποίο περιποιούνταν τα «φυτά».
Λόγω ηλικίας, ο δράστης δεν συνελήφθη και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

Handelsblatt για ελληνικό τουρισμό: «Στροφή» σε Κίνα, Ινδία και άλλες μακρινές αγορές
14:41
«Ναυάγησε» η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για τα Τέμπη - Απέσυραν τις υπογραφές τους οι βουλευτές του Κασσελάκη
14:30
Βουλή: Αίρεται η ασυλία Πολάκη μετά από τη μήνυση Κασσελάκη
14:27
Ιταλία: Γυναίκα σκοτώθηκε πέφτοντας από 4ο όροφο πολυκατοικίας για να γλιτώσει από πυρκαγιά
14:22